Barion Pixel
Akció!

The Mocha

150 000 Ft

sötétbarna, aprómintás lakkbőr (marhabőr)

Anyag: marhabőr (100%)*

Bélés: viszkóz (100%)

Tulajdonságok: sötét barna, aprómintás lakkbőr, sötétbarna bélés, ezüst kellékek, levehető vállpánt, kulacstartó, pánttal zárható laptop-tartó zseb, telefontartó zseb, cipzáras irattartó zseb.

Méretek: Magasság: 40 cm Szélesség: 38cm Mélység: 15cm

A termék teljes mértékben Magyarországon készült.

Termékazonosító: MA-1004-01

* A leggondosabb alapanyagválogatás ellenére termékeinken előfordulhatnak apró bőrhibák.

A kollekciónak azt a vonalát képviseli, melynek maarjan életében mély gyökerei vannak: gimnazista éveiben fordult az angol divat és stílus irányába, mely számára azóta is a legmeghatározóbb stílusközeg. Szívéhez legközelebb a sötét színek állnak, mint a The Mocha/Midi-Mocha. Diszkrét jellegük a fényes felülettel és a the Bag határozott vonalvezetésével párosulva az öltözékeknek komolyságot kölcsönöznek.

Jól rendezhető, kényelmes és funkcionalitását tekintve jól kihasználható kiegészítő. A nagy méretet ajánlom azoknak, akik egy-egy zsúfolt nap ellenére is törekszenek az összeszedett, szofisztikált megjelenésre. Méretei lehetővé teszik, hogy egy 15” laptop mellett még gond nélkül elférjen a kulacs, vagy esetleg egy magassarkú cipő az üzleti ebédhez vagy az esti vacsorához.

A termékek kiszállításáért a DHL vagy igény szerint az MPL felel. A szállítási költségeket az árak tartalmazzák.

Amennyiben a DHL-t választja, minden szállítmányunk a DHL GOGREEN klímavédelmi programjának hatálya alá tartozik, ami azt jelenti, hogy a nemzeti / nemzetközi szállítás klímabarát.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba