Barion Pixel
Akció!

The Midi-Forest

130 000 Ft

mélyzöld árnyalatú, fekete aprómintás marhabőr

Anyag: marhabőr (100%)*

Bélés: viszkóz (100%)

Tulajdonságok: feketének tetsző, erős fényben mélyzöld árnyalatú, aprómintás lakkbőr, sötétbarna bélés, ezüst kellékek, levehető vállpánt, kulacstartó, pánttal zárható tablet-tartó zseb, telefontartó zseb, cipzáras irattartó zseb.

Méretek: Magasság: 33cm Szélesség: 32cm Mélység: 12cm

A termék teljes mértékben Magyarországon készült.

Termékazonosító: MA-1007-01

* A leggondosabb alapanyagválogatás ellenére termékeinken előfordulhatnak apró bőrhibák.

Nevét a The Cure „The Forest” (erdő) című számáról kapta, melyet maarjan a mai napig legkedvesebb zenéi között tart számon. A szám és az erdő sötétsége ebben a táskában is megjelenik, sejtelmességét fokozza, hogy feketének tűnő színe csak bizonyos fényviszonyok között fedi fel valódi énjét: mélyzöld árnyalatát. Messze áll tőle a hivalkodás, rá várni kell, hogy megismerjük, azonban annál nagyobb hatást képes gyakorolni azokra, akik felfedezhetik. Diszkrét színe a fényes felülettel és a the Bag határozott vonalvezetésével az öltözékeknek komolyságot és mélység benyomását kölcsönzi.

A midi széria méreteit az eredeti ‘The Bag’ 2/3-os változataként alkotta meg. Jól rendezhető, kényelmes és funkcionalitását tekintve jól kihasználható kiegészítő.

A termékek kiszállításáért a DHL vagy igény szerint az MPL felel. A szállítási költségeket az árak tartalmazzák.

Amennyiben a DHL-t választja, minden szállítmányunk a DHL GOGREEN klímavédelmi programjának hatálya alá tartozik, ami azt jelenti, hogy a nemzeti / nemzetközi szállítás klímabarát.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba