Barion Pixel

The Dark Princess

254 150 Ft

fekete, enyhén fényes, nyomott, fekete marhabőr

Elfogyott

Anyag: marhabőr (100%)*

Bélés: viszkóz (100%)

Tulajdonságok: fekete bélés, arany kellékek, levehető vállpánt, kulacstartó, pánttal zárható laptop-tartó zseb, telefontartó zseb, cipzáras irattartó zseb.

Méretek: Magasság: 40 cm Szélesség: 38cm Mélység: 15cm

A termék teljes mértékben Magyarországon készült.

Termékazonosító: MA-1002-01

* A leggondosabb alapanyagválogatás ellenére termékeinken előfordulhatnak apró bőrhibák.

Enyhén fényes felülete, nagyalakú, nyomott mintája, a keménysége és kereksége között feszülő kontraszt, nem utolsó sorban grandiózus méretei lenyűgözőek. Igazi 21. századi hercegnő: méltóságteljes, határozott, erőt sugárzó, mégsem hivalkodó megjelenése miatt nem lehet nem észrevenni, ha megjelenik!

Jól rendezhető, kényelmes és funkcionalitását tekintve jól kihasználható kiegészítő. A nagy méretet ajánlom azoknak, akik egy-egy zsúfolt nap ellenére is törekszenek az összeszedett, szofisztikált megjelenésre. Méretei lehetővé teszik, hogy egy 15” laptop mellett még gond nélkül elférjen a kulacs, vagy esetleg egy magassarkú cipő az üzleti ebédhez vagy az esti vacsorához.

A termékek kiszállításáért a DHL vagy igény szerint az MPL felel. A szállítási költségeket az árak tartalmazzák.

Amennyiben a DHL-t választja, minden szállítmányunk a DHL GOGREEN klímavédelmi programjának hatálya alá tartozik, ami azt jelenti, hogy a nemzeti / nemzetközi szállítás klímabarát.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba